Individueel begeleidingstraject

Het kennismakingsgesprek

Tijdens dit eerste (telefonische) gesprek van 15 tot 30 minuten maken we kennis met elkaar en onderzoeken we of ik iets voor jou kan betekenen. Als het over een hulpvraag voor een minderjarige gaat, vindt dit gesprek plaats met (een van) de ouders of verzorgers.

We bespreken kort de uitdagingen waar mee geworsteld wordt en ook de praktische zaken van een eventueel begeleidingstraject, zoals de kosten en de algemene voorwaarden.

Dit kennismakingsgesprek is gratis.

Het intakegesprek

Als je naar aanleiding van het kennismakingsgesprek een begeleidingstraject bij mij wil opstarten, beginnen we met het intakegesprek. Nu ga ik dieper in op je uitdagingen, zelfinzicht en krijg je al de eerste tips.

Een intakegesprek kost €85 per 60 minuten.

Een of meerdere vervolgconsulten

In de vervolgconsulten gaan we aan de slag met zelfkennis, zelfcompassie en zelfzorg. Aan de hand van verschillende modellen, oefeningen en opdrachten vul je je eigen gereedschapskist. Hierdoor kan jij hoogsensitiviteit als kracht gaan inzetten in jouw eigen leven.

Een gemiddeld traject bestaat uit 6-8 vervolgconsulten en hiervoor reken ik €85 per 60 minuten.

De tussentijdse of afsluitende rapportage

Op jouw verzoek kan ik tussentijds of afsluitend een rapportage uitbrengen over de vorderingen die je hebt gemaakt en welke tips we hebben besproken.

Het tarief voor het opstellen van een rapportage is €21,25 per 15 minuten.

Zelfstandig verder!

Je hebt nu van mij voldoende handvatten gekregen om zelfstandig verder te gaan. Uiteraard is het altijd mogelijk om na het traject nog korte vragen te stellen of het begeleidingstraject opnieuw op te pakken.